Plaćanje trenutno možete izvršiti na jedan način:

  1. Plaćanje pouzećem

Na ovaj način pošiljku ćete platiti dostavljaču prilikom preuzimanja.

Kako funkcioniše plaćanje pouzećem?

Ukoliko ste naručili proizvod kojeg Vam u pošiljci dostavlja BH Posta ,putem usluge brze poste BHPostExpress, a plaćanje trebate izvršiti pouzećem postupak je vrlo jednostavan. Dostavljač će na Vašu adresu doći s pošiljkom i prilikom isporuke zatražiti da mu predate iznos za kojeg je pošiljatelj tražio da se naplati pouzećem. Primateljima pošiljaka ne zaračunavaju se nikakvi dodatni troškovi (osim troškova dostave) za plaćanje pouzećem. Plaćanje je moguće isključivo gotovinom.

Isporuka

PA Tina odnosno eNarudzba.ba je potpisala ugovor sa JP BH Posta doo Sarajevo za isporuku proizvoda na području BiH.

Za kupce iz cijele Bosne i Hercegovine, dostava za sve narudžbe iznad 100km je besplatna, roba se šalje sljedeći dan nakon potvrđene narudžbe. Naručena roba stiže najkasnije u roku 48 sati od trenutka slanja. Izuzetak gore navedenim pravilima su praznici i neradni dani.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 7 KM (uračunat PDV), neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Apoteka ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog netačne ili nepotpune adrese, više sile ili problema u saobraćaju.